Maak de wereld mooier met Kerst – samen met
Qarma

Is het jouw taak om voor de collega’s het kerstpakket te organiseren? Moeilijk hè, om het iedereen naar de zin te maken ... Medewerkers maak je niet meer blij met een doos levensmiddelen. Of een ‘gedwongen’ uitstapje naar een pretpark of musical.

Geef je medewerkers een Qarma Kerstvoucher

En sla twee vliegen in één klap. Het tegoed op de Qarma Kerstvoucher kunnen medewerkers inwisselen in de Qarma goede doelen app. Zo stel je medewerkers in de kerstperiode in staat om hun steentje bij te dragen aan een betere wereld. En ze bepalen zélf welke goede doelen ze willen steunen.

De meesten van ons hebben het enorm goed, maar er is nog veel te verbeteren in Nederland en in de rest van de wereld. Geef je medewerkers daarom geen doos met spullen. laat ze een bedrag doneren aan een aantal goede doelen die ze zelf kunnen kiezen in de Qarma app.

Over de Qarma app

Via de Qarma app geven donateurs maandelijks een paar euro aan een goed doel naar keuze. Alle beetjes helpen! Deze goede doelen app biedt gebruikers de mogelijkheid om snel en simpel te doneren aan hun favoriete goede doel. Gebruikers doen met één druk op de knop een donatie.

Inmiddels zijn meer dan 300 kleine en grote goede doelen opgenomen in de app. Dus of het nu de dierenambulance is, een kunstmuseum of een natuurbeschermingsorganisatie – iedere medewerker vindt in de app een goed doel dat hij of zij belangrijk vindt.

Zo maken we met Kerst de wereld een beetje mooier

  • Medewerkers kiezen zelf waaraan ze het voucherbedrag besteden
  • Ze kunnen het geld spreiden over meer doelen waar hun hart ligt
  • Donaties zijn welkom vanaf 1 euro per goed doel
  • Inzicht in besteding door de goede doelen van de donaties (en hoogte directeurssalarissen)
  • Donaties zijn anoniem, medewerkers komen niet ongevraagd in adressenbestanden van de goede doelen
  • Je ontvangt een overzicht aan welke goede doelen je medewerkers gegeven hebben

Qarma Kerstvouchers zijn te koop vanaf 10 euro per stuk.

Meer weten?

Download de Qarma app gerust even om hem uit te proberen voordat je een beslissing neemt. Dat kost je niets. Je ervaart dan zelf de gebruiksvriendelijkheid en kunt gelijk kennismaken met de tientallen goede doelen die erin zitten!

Als je vragen hebt of meer wilt weten over de voucher, stuur een mail naar info@qarma.nl. Ik geef graag antwoord op je vragen.

Vriendelijke groet en bij voorbaat bedankt,

Marco van Bakel

www.qarma.nl
06 – 22 66 54 24

Over Qarma Nederland B.V.

Qarma Nederland B.V. is een non-profit startup en verbindt mensen en goede doelen door een laagdrempelig platform te bieden voor microdonaties. Oprichter/idealist Marco van Bakel bracht in 2017 de eerste release van de Qarma app uit. Marco vindt dat de meesten van ons het enorm goed hebben in Nederland. Maar ook dat er nog veel te verbeteren is in de wereld. Voor mens, dier en milieu. Met de Qarma app wil hij dit veranderen. Hij was eerder betrokken bij de oprichting van de innovatieve fintech-bedrijven Alex Beleggersbank en KNAB, die een revolutie veroorzaakten in de financiële sector.

Qarma Nederland B.V. is gevestigd in Overveen.